Hyperlink not working in Linux

Questions concerning theWord running in emulators under linux or other platforms
DarrelW
Posts: 1197
Joined: Fri Sep 11, 2009 1:04 am
Location: Klamath Falls, Oregon
Contact:

Hyperlink not working in Linux

Post by DarrelW »

I am moving this help request to its own topic since I really need help!

I have what appears to be a problem. I run TW on Ubuntu Studio 16.04 and I have it installed in PlayonLinux (which causes TW to play beautifully. I cannot get my PDF files to run! The path to TW is "/home/darrel/.PlayOnLinux/wineprefix/theWord/drive_c/Program Files (x86)/theWord/Books". The hyperlink is shown below. I am obviously missing something, but don't know what! I have tried installing TW both under wine and under PlayonLinux, and the results are the same - nothing shows! Everything else plays wonderfully, just PDF's are the issue.

Darrel
Attachments
Insert-edit hyperlink_009.png
Insert-edit hyperlink_009.png (50.43 KiB) Viewed 2575 times
csterg
Site Admin
Posts: 8618
Joined: Tue Aug 29, 2006 3:09 pm
Location: Corfu, Greece
Contact:

Re: Hyperlink not working in Linux

Post by csterg »

As it was mentioned in the previous post, i think the problem is with wine and PDF files, not theWord.
DarrelW
Posts: 1197
Joined: Fri Sep 11, 2009 1:04 am
Location: Klamath Falls, Oregon
Contact:

Re: Hyperlink not working in Linux

Post by DarrelW »

Hi Costas,
Yes, as was mentioned in the other post, the problem was not TW but getting wine to "see" and play with the Linux PDF viewer. When I ran the code to update wine windows it now plays beautifully!

Darrel
Post Reply