New repository Rubio's Repo

Discussion on theWord modules and other resources
User avatar
jonathangkoehn
Posts: 1004
Joined: Wed Sep 29, 2010 11:04 pm
Location: Colorado, United States
Contact:

New repository Rubio's Repo

Post by jonathangkoehn »

From inside theWord make a new repository and use this link for it.

Code: Select all

https://raw.githubusercontent.com/rubiot/theword-repo/main/modules.xml
Hopefully over time we will add new content as we work on side projects etc to this repository.
Jonathan Koehn @ https://www.thewordbooks.com
2 Timothy 2:15 “Make every effort to present yourself before God as a proven worker who does not need to be ashamed, teaching the message of truth accurately.” NET2
RubioTerra
Posts: 724
Joined: Wed Sep 23, 2009 5:13 pm
Location: Brasília, Brazil

Re: New repository Rubio's Repo

Post by RubioTerra »

More detailed instructions in case anyone have trouble figuring it out:
1. Click the "Add Titles..." button to open the Download Titles window;
2. Click the top-right house icon then "Edit Repositories..." to bring up the "Module Repositories" window;
3. Click the "New..." button and type the new repository name on the first edit (any name of your choice) and paste the URL on the 2nd one;
4. Click OK to confirm and go back.

Now the new repository will be listed when you click the house icon.
Rúbio R. C. Terra
Brasília/DF - Brasil
User avatar
Doctordavet
Posts: 330
Joined: Fri Aug 07, 2009 6:18 am

Re: New repository Rubio's Repo

Post by Doctordavet »

Hey, Fellas,

I can't make it work. It says I'm not connected to the internet (but I am) or that perhaps there is a firewall blocking theWord (but there isn't). Could you double check the syntax on that "http...." line?
Dave
Free Modules at
http://www.DoctorDaveT.com
RevSteve
Posts: 143
Joined: Thu Jun 28, 2018 5:45 am

Re: New repository Rubio's Repo

Post by RevSteve »

I got this from my compact install,
By the way, it shows all the files but when trying to download, I get this:
File [C:Users\Steve\appdata\Local\Temp\filename.twzip] is not a known file type or archive.

(This may not be typical, however)

My full install didn't connect at all.

So I manually navigated, using my browser to the files location.
RubioTerra
Posts: 724
Joined: Wed Sep 23, 2009 5:13 pm
Location: Brasília, Brazil

Re: New repository Rubio's Repo

Post by RubioTerra »

Doctordavet wrote:Hey, Fellas,

I can't make it work. It says I'm not connected to the internet (but I am) or that perhaps there is a firewall blocking theWord (but there isn't). Could you double check the syntax on that "http...." line?
I'm not sure what the problem is here. Does it work when you visit that address directly using your browser? Another question, does it work for the official repositories?
RevSteve wrote:I got this from my compact install,
By the way, it shows all the files but when trying to download, I get this:
File [C:Users\Steve\appdata\Local\Temp\filename.twzip] is not a known file type or archive.

(This may not be typical, however)

My full install didn't connect at all.

So I manually navigated, using my browser to the files location.
The problem could be your theWord is not registered to open twzip files. But please restart theWord and try again, I just updated the main XML.
Rúbio R. C. Terra
Brasília/DF - Brasil
RevSteve
Posts: 143
Joined: Thu Jun 28, 2018 5:45 am

Re: New repository Rubio's Repo

Post by RevSteve »

Whatever you did fixed it for my compact version but the full installation says it can't connect.

I would assume something may be wrong with my full version...it would be better for you to hear from others concerning the full install about how it works for them.

It's not a big deal for me anyway since it works for compact and since I had found your site through search engine with my browser.

By the way, thank you very much and Jonathan for making this repository available to us.
It is very much appreciated.
RubioTerra
Posts: 724
Joined: Wed Sep 23, 2009 5:13 pm
Location: Brasília, Brazil

Re: New repository Rubio's Repo

Post by RubioTerra »

RevSteve wrote:Whatever you did fixed it for my compact version but the full installation says it can't connect.
Very interesting, maybe you're using different theWord versions on both installations, can you check please?
Rúbio R. C. Terra
Brasília/DF - Brasil
RubioTerra
Posts: 724
Joined: Wed Sep 23, 2009 5:13 pm
Location: Brasília, Brazil

Re: New repository Rubio's Repo

Post by RubioTerra »

Looks like this was fixed in beta 1493. There's a good chance your full installation is using an older version.

Code: Select all

  1493
    - fixed issue with integrated downloader and https. Newer version now understands https, older version works with http. Changes were made to official repository URLs also to support both old and new versions
Rúbio R. C. Terra
Brasília/DF - Brasil
DarrelW
Posts: 1197
Joined: Fri Sep 11, 2009 1:04 am
Location: Klamath Falls, Oregon
Contact:

Re: New repository Rubio's Repo

Post by DarrelW »

Rubio, is the Perseus from the repository an older version from the last update I got from you? The dates are a year apart with the repository being earlier.

Darrel
RevSteve
Posts: 143
Joined: Thu Jun 28, 2018 5:45 am

Re: New repository Rubio's Repo

Post by RevSteve »

You are correct, the full version is 145...mystery solved.
However, the compact is 1492 that worked.
But that doesn't matter to me...since I have at least 6 different installs,1 full, the others compact, separate from each other...I do have one of the later betas (with Export) but I haven't downloaded since the last 2 or 3 betas...

I may grab the latest beta and start another separate install!
RubioTerra
Posts: 724
Joined: Wed Sep 23, 2009 5:13 pm
Location: Brasília, Brazil

Re: New repository Rubio's Repo

Post by RubioTerra »

DarrelW wrote:Rubio, is the Perseus from the repository an older version from the last update I got from you? The dates are a year apart with the repository being earlier.

Darrel
I'll have to double check, I may have uploaded an older version. Thanks for the info.
Rúbio R. C. Terra
Brasília/DF - Brasil
RubioTerra
Posts: 724
Joined: Wed Sep 23, 2009 5:13 pm
Location: Brasília, Brazil

Re: New repository Rubio's Repo

Post by RubioTerra »

RevSteve wrote:You are correct, the full version is 145...mystery solved.
However, the compact is 1492 that worked.
But that doesn't matter to me...since I have at least 6 different installs,1 full, the others compact, separate from each other...I do have one of the later betas (with Export) but I haven't downloaded since the last 2 or 3 betas...

I may grab the latest beta and start another separate install!
Good thing we got this figured out. Thanks for testing!
Rúbio R. C. Terra
Brasília/DF - Brasil
Post Reply